Cahit Sıtkı Tarancı İlkokulu

Vizyon: Amacı olan, katılımcı, demokratik ve laik, bilimsel düşünen, eleştiriye ve değişime açık, öğrenmeye istekli, çalışmalarını bir plan doğrultusunda yürütebilen, kendisiyle barışık, ailesi ve çevresiyle uyumlu, olumlu davranışlarıyla çevresine örnek olabilen, girişimci hoşgörülü ve sağlıklı bireyler yetiştirmektir

Misyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı; Laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen,okuyan,soran,sorgulayan,araştıran,düşünen ve düşüncelerini düzgün ve rahat bir şekilde ifade eden,Başkaların düşüncelerine saygı duyan,aldığı sorumlulukları yerine getiren,Türk kültürüne,örf ve adetlerine sahip çıkan,zoru başarmanın kolay,imkansızı başarmanın zaman alacağını bilecek kadar kendine güvenen,paylaşmayı bilen yaratıcı,hoş görülü katılımcı,doğayı ve hayvanları seven ve koruyan bireyler yetiştirip bu bireyleri İlgi, istidat ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek, gelecek hayat ve üst öğrenime hazırlamak.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: e-Twinning
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus

WEB - https://erganicstio.meb.k12.tr

Adres - ADNAN MENDERES MAH. TOPLU KONUT 2. SK. TOPLU KONUT SİTESİ NO 6/A ERGANİ / DİYARBAKIR

Yerleşim Yeri - Adnan Menderes Mah.Kıralan Dink Mevki TOKİ

Ulaşım Şehir içi Servisler

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 2 Km.